کد خبر : ۷۰۶۲۳۳
۲۰:۰۵

۱۴۰۵/۰۱/۱۹
مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی خبر داد

توسعه گسترده دارالشفای امام (ع) در حرم رضوی | افزایش ظرفیت درمانی و نوسازی زیرساخت‌ها

توسعه گسترده دارالشفای امام (ع) در حرم رضوی | افزایش ظرفیت درمانی و نوسازی زیرساخت‌ها
مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و درمانی در دارالشفای امام (ع)، خبر داد.

به گزارش آستان نیوز، دکتر مهدی سلطانی‌فر، مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی، در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما، گفت: با راه‌اندازی اورژانس‌های جدید، توسعه سالن تزریقات، نوسازی آسانسور‌ها و بهسازی فضا‌های درمانی، ظرفیت خدمت‌رسانی به زائران حرم مطهر رضوی به طور قابل‌توجهی، افزایش‌یافته است.

وی از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و توسعه‌ای در دارالشفای امام (ع) طی یک سال و نیم گذشته خبر داد و گفت: در این مدت پروژه‌های متعددی باهدف ارتقای کیفیت خدمات درمانی به زائران و بیماران، اجرا شده است.

وی با اشاره به مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده، اظهار کرد: راه‌اندازی اورژانس دارالشفای امام (ع)، بهسازی و توسعه کامل سالن تزریقات، بازسازی فضای پذیرش، ایجاد اتاق سوپروایزر، احداث اتاق انتظامات و بازسازی کامل اورژانس امام حسن مجتبی (ع) از جمله مهم‌ترین پروژه‌هایی است که در این مدت، انجام شده است.

دکتر سلطانی‌فر، افزود: یکی از اقدامات مهم، نوسازی کامل آسانسور‌های دارالشفای امام (ع) است، این آسانسور‌ها از زمان افتتاح مجموعه و ۱۶ سال پیش بدون تغییر باقی مانده بودند. در پروژه جدید، موتور، کابین و تجهیزات آسانسور‌ها به‌طور کامل به‌روزرسانی شد و امکاناتی مانند مانیتور، سیستم صوتی برای پخش صلوات خاصه امام رضا (ع)، آینه و استاندارد‌های ایمنی جدید به آنها، اضافه شد.

 

توسعه گسترده دارالشفای امام (ع) در حرم رضوی | افزایش ظرفیت درمانی و نوسازی زیرساخت‌ها

مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی، درباره توسعه سالن تزریقات در دارالشفای امام (ع) نیز گفت: پیش‌ازاین سالن تزریقات برادران تنها ۸ تخت داشت که در زمان‌های پیک به‌ویژه در ۶ماهه نخست سال پاسخگوی حجم مراجعات نبود و زائران زمان زیادی را در انتظار می‌ماندند.

پس از بررسی‌های کارشناسی، فضای پشت این سالن به بخش درمانی اضافه شد و ظرفیت آن به ۲۱ تخت افزایش یافت که در شرایط پیک تا ۳۰ تخت نیز، قابل‌افزایش است.

وی ادامه داد: علاوه بر افزایش ظرفیت، تمام تجهیزات سالن تزریقات در دارالشفای امام (ع) نیز به‌روز شد و تخت‌ها و تجهیزات پزشکی جدید با استاندارد‌های بالا، تهیه و نصب شد.

سلطانی‌فر، با اشاره به اصلاح ساختار پذیرش دارالشفای امام (ع)، بیان کرد: پیش‌ازاین، پذیرش به‌صورت پارتیشن در وسط سالن انجام می‌شد که موجب ازدحام و نارضایتی زائران شده بود از همین رو در طرح جدید، پذیرش به فضای مستقلی منتقل شد، بخش‌های پذیرش خواهران و برادران از یکدیگر جدا شدند و تعداد باجه‌های پذیرش نیز از ۳ به ۵ باجه، افزایش یافت.

وی، افزود: همچنین اتاق سوپروایزر که پیش‌تر در انتهای سالن قرار داشت به ابتدای سالن منتقل شد تا نظارت بر امور درمانی و پاسخگویی به زائران در دارالشفای امام (ع) سریع‌تر و دقیق‌تر انجام شود.

مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی با اشاره به ایجاد اتاق نگهبانی و سیستم مانیتورینگ در این مرکز درمانی، گفت: برای نخستین‌بار اتاق انتظامات مجهز به سیستم نظارت تصویری ایجاد شد تا کنترل و نظارت بر بخش‌های مختلف دارالشفای امام (ع) به‌صورت متمرکز، انجام شود.

سلطانی‌فر همچنین از ساماندهی فضای استراحت پرسنل در این مرکز خبر داد و اظهار کرد: فضای بلااستفاده‌ای در طبقه منفی یک مجموعه که پیش‌تر کاربری مناسبی نداشت، به خوابگاه استراحت پرسنل تبدیل شد تا شرایط رفاهی بهتری برای کارکنان فراهم شود.

وی همچنین به بهبود نورپردازی مجموعه دارالشفای امام (ع) اشاره کرد و گفت: سیستم روشنایی فضای درمانی به طور کامل بازسازی شد و میزان نور، افزایش یافت.

وی درباره بهسازی اورژانس امام حسن مجتبی (ع) در مجموعه دارالشفای امام (ع) نیز گفت: این فضا به طور کامل تخریب و بازسازی شد و با اضافه‌شدن فضای قبلی، مساحت اورژانس تقریباً دوبرابر شد و تمامی تجهیزات آن نیز، نوسازی شد.

دکتر سلطانی‌فر، افزود: در این پروژه‌ها تلاش شد از مصالح باکیفیت و ماندگار استفاده شود؛ به‌گونه‌ای که بسیاری از فضا‌ها با سنگ‌های بادوام تجهیز شده تا برای چندین دهه، نیاز به بازسازی نداشته باشند.

مدیرعامل مؤسسه درمانی آستان قدس رضوی، درباره هزینه‌های این پروژه‌ها گفت: هزینه اجرای اورژانس دارالشفای امام (ع) حدود ۱۸ میلیارد تومان، بازسازی اورژانس امام حسن مجتبی (ع) حدود ۴۰ میلیارد تومان و پروژه‌های مربوط به سالن تزریقات، پذیرش و سایر اصلاحات نیز حدود ۱۲.۵ میلیارد تومان، بوده است.

دکتر سلطانی‌فر، تأکید کرد: بخش عمده این هزینه‌ها از محل درآمد‌های خود مجموعه دارالشفای امام (ع) تأمین شده و تنها بخش محدودی از منابع بیرونی، دریافت شده است.

وی در پایان با اشاره به برنامه‌های آینده گفت: برای سال ۱۴۰۵ نیز برنامه‌هایی برای بهسازی طبقات مثبت یک و منفی یک مجموعه دارالشفای امام (ع) در دست بررسی است تا از فضای موجود بهترین بهره‌برداری را در راستای خدمت‌رسانی بهتر به زائران حرم مطهر رضوی، انجام شود.
--مظلوم


گزارش خطا

ارسال نظرات
captcha
  • پربازدیدترین
  • آخرین اخبار
پخش زنده

تلویزیون اینترنتی آستان نیوز

پویش ها